Introduksjon

Vennligst les vilkår og betingelser nøye da bruk av nettstedet krever at du godkjenner de vilkår som angis her.

Rettigheter

Du har din fulle rett til å endre, modifisere, fjerne, legge til innhold på et bloggdesign kjøpt fra oss, så lenge vår signatur i koden ikke fjernes, manipuleres, endres, gjøres skjult.

Produkt som er kjøpt fra oss kan ikke under noen omstendigheter selges, lånes, gis bort til andre. Bloggdesign har opphavsrett på materialet, også etter at du har kjøpt et produkt fra oss.

Produktet

Produktet selges i den forfatning det fremgis i produktbeskrivelsen, produktbilder til det aktuelle produktet, og (hvis) det er demo tilgjengelig.

Betaling

Bloggdesign.no tilbyr én betalingsløsning.

PayPal

Ved kjøp av et produkt må du velge PayPal som betalingsmetode. Vi har valgt denne betalingsløsningen fordi den er sikker, og du vil få produktet like etter at betalingen er gjennomført. Du vil etter kort tid motta en betalingsbekreftelse på e-post, og samtidig få tilgang på det kjøpte produktet.

Priser

Det kan skje at vi justerer prisene både opp og ned. Du har ikke rett på refusjon om du i ettertid ser at et produkt har gått ned i pris.

Angrerett

Ettersom alle produktene vi selger på Bloggdesign.no er digital, er det ikke mulig å angre på kjøpet. I det øyeblikket produktet blir betalt og lastet ned, frafaller angreretten.

Skulle du mot formodning oppdage at produktet ikke samsvarer med det som står nevnt om i produktbeskrivelsen, produktbilder, eller demo, ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi kan fikse det.

Dersom vi ikke klarer å fikse på de nevnte problemene med produktet, har du rett til å få pengene refundert.

Support

Du har din fulle rett til å stille oss spørsmål om hvordan du bruker produktet etter at det er betalt. Ta kontakt med oss på [email protected] med ordrenummer og spørsmål, så vil vi hjelpe deg.